Motiverum i nya lokaler

Äntligen!

Efter att ha längtat i flera år på lämplig timing att expandera verksamheten med just det jag brinner som allra mest för, så är jag äntligen ett steg på väg. 

Från och med 1 november, hyr jag lokal hos Kommunikologcenter i Hammarby Sjöstad, Hammarby Fabriksväg 25, till att börja med två dagar i månaden. 

I denna lokal kan jag dels ta emot dig som vill coachas i samtalsform. Men jag kan också äntligen välkomna dig till lugna, ljusa lokaler, för att få behandling med långsamma rörelser. Detta arbetssätt är något jag använt mig av under många år i syfte att hjälpa andra med återhämtning, såväl muskulär som mental sådan. Ibland i samband med att jag coachar någon, ibland i samband med en fysisk prestation. Jag använder mig av de samband som finns mellan beröring och långsamma rörelser i olika former, och den respons som sker i en människas system. 

Vårt nervsystem är ett otroligt fascinerande system, som skickar information mellan delar i kroppen, upp till huvudet, och tillbaka igen. Detta kan du säkert själv ha upplevt om du till exempel deltagit i någon lugn form av yoga, pilates, Qi gong eller liknande. Eller kanske från en skön promenad i en vacker miljö. De intryck som du tar in via dina sinnen, kan förändra ditt upplevda tillstånd, vilket i sin tur är oerhört starkt kopplat till det faktiska, fysiska tillståndet, sänkt blodtryck, mindre muskelspänningar etc. På samma sätt fungerar det ju även omvänt – dvs, vårt tillstånd kan drastiskt förändras till något som vi mår dåligt av, till exempel av att vi hamnar i rusningstrafik, har bråttom att sammanställa en rapport, eller kanske kommer i konflikt med någon av betydelse i vårt liv. Och när vi befinner oss i det senare tillståndet, kan det ibland vara till stor nytta att ta hjälp av någon för att vända eller återställa det. 

Det krävs inget klädombyte för att ta del av en sådan behandling, du kommer och går alldeles som du är.

Just nu erbjuder jag följande datum:

  • Tisdag 1/11
  • Torsdag 24/11
  • Torsdag 8/12
  • Torsdag 15/12

Introduktionspris 400 kr för 30 min. Ord pris 500 kr.

För bokning – maila mig på perita@motiverum.se

Välkommen!

Perita Lundblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.