2020 – ett förändringens år

Om vi följer den kinesiska kalendern, så har vi nu trätt in i Råttans år, en början på en ny period, dvs möjligheten att påbörja ett nytt flöde av något slag, och lämna något gammalt bakom oss.

För en del innebär varje nytt års början en inspiration till förändring och förnyelse. För andra innebär det snarare en ångest i att fortfarande stå och stampa på samma ställe som förut, eller besvikelsen av att det gångna årets föresatser till att uppnå ett nytt tillstånd inte lyckades. För åter andra kanske det däremot redan har gjorts förändringar, där det nu istället är aktuellt att behålla goda tillstånd fortsättningsvis.

Oavsett vilket du tycker passar bäst in på dig själv och din situation, så är jag jättepeppad på att ta emot dig och följa dig på din resa i år.
Jag har själv tagit mig igenom en tuff period, och har nu skaffat mig kraft och driv till att skapa nya upplevelser i mitt liv, såväl privat som proffessionellt.

En del i Motiverums förändringsresa är att vi byter lokal per 1 mars 2020.
Vi flyttar in i jättefina lokaler i markplan mot vattnet nere vid Hammarby Kaj i Hammarby Sjöstad. Alltså några hundra meter från nuvarande läge.
Det i sig innebär lättare tillgång till utomhusvistelse, samt ännu större exklusivitet för de uppdrag jag kan ta in. Det kommer att vara lättare än förut för mig att ta emot grupper, och skapa aktiviteter så som workshops och liknande.
Så hör av dig om du och ditt företag eller vänkrets skulle vilja skapa ett event tillsammans med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.