Power REsource 2021

Det är temat för årets minisommarläger, en favorit i repris med aktuellt tema. Jag vet inte riktigt vilken gång i ordningen det är som jag arrangerar den här typen av aktivitet, men det är något jag ser lika mycket fram emot varje år.

Intentionen är att ge dig som deltagare en möjlighet att sakta ner systemet, få återhämtning, och återkoppla till din inre kraftkälla, för att få ny energi inför sommarledigheten. I år tänker jag att det är mer aktuellt än någonsin.

Det går av stapeln vecka 26, mån/tis/tor kl 7:00-8:30, en härlig start på dagen under tre dagar i sköna juni. Vi kommer att hålla till i Nyckelviken och Nacka Strand, mer detaljerad info kommer strax före aktuellt datum.

Varje tillfälle innehåller såväl aktiverande som avkopplande rörelser, som du deltar i på helt egen nivå, efter dagsform. Den du kan ha nytta av att ta med dig är en yogamatta (som tål att vara ute i naturen), vattenflaska och kanske papper och penna. Bekväma kläder efter väder är också bra. Inga förkunskaper krävs.

I år kommer jag även att ge möjlighet till en digital version för dem som inte har möjlighet att delta vid det här tillfället, pga tid eller geografisk placering! Jag vill ju såklart göra detta möjligt för människor som inte bor i Nacka eller södra delen av Stockholm. Sprid gärna möjligheten till någon du känner som skulle ha nytta av det här, men anmäl dig själv först, jag har bara tio platser till detta tillfälle. Den digitala versionen är dock obegränsad. 🙂

För mer information, skicka ett mail till perita@motiverum.se eller skicka ett sms till 0704-938 628
För anmälan direkt, fyll i formuläret nedan!

Hjärtligt välkommen!
Kram
/Perita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.