Motiverum drivs av mig, Perita Almqvist, Hälsopedagog och Kommunikolog.
Jag brinner för att guida människor i förändringsarbete.

Vill du veta mer om mig, Perita, läs här.

Vill du veta mer om Motiverum, läs här.

Sagt av klienter som har anlitat mig:

Klient som anlitat mig för individuella möten
“Jag har varit kund hos Perita sedan början av 2019 och har fått stöd i att förändra min livsstil. Jag har valt att anlita Perita eftersom hon har en multikompetens som är helt unik. Det jag uppskattar mest med vårt samarbete är möjligheten att kunna få ett brett stöd från stresshantering med långsamma rörelse till Samtalscoachning i kombination med styrke- & rörelseträning. Perita är en professionell förändringsledare som coachar med stor respektfullhet & glädje. Under den tid som jag anlitat Perita har jag hållit motivationen uppe till att kunna göra hållbara förändringar i min hälsa inom en rad olika områden.”

Deltagare i mitt 8-veckors Boostprogram
“Det sättet du la upp programmet har gjort att det sakta växte det starkare med den egna tanken och hur och varför jag agerar och reagerar som jag gör. Detta har i sin tur lett till att jag regelbundet kommer på mig med att stanna upp och tänker till! Jag har verkligen kommit en bit på väg och känner att jag kommer bära med mig mycket av det jag lärt mig!”

Regionchef som anlitat mig för ett företagsuppdrag
”Jag behövde hjälp med att öka känslan av välmående och energi i min ledningsgrupp som bestod av 12 apotekschefer. Min ambition med dagen var kraftsamling och förberedelse inför det nya året för att gå ”all-in” att uppnå våra mål.”
”Ett halvt år senare pekar alla våra resultat uppåt, vi nådde toppresultat i hela landet när det gäller förbättringar i försäljningsmätetalen. Vi i ledningsgruppen har ett närmare samarbete, stödjer varandra och det finns en känsla av stabilitet – att vi klarar det här. Samarbetet med Perita blev startskottet för regionens lyft som fortsätter än idag. Väl investerad tid och pengar om du vill bygga hållbara team – team som orkar långsiktigt samtidigt som man når sina mål och trivs ihop.”