Vill du förändra något?

Den här tiden på året har många haft en period med ledighet, och möjlighet att landa och sortera sina tankar. Utifrån det kan alla möjliga funderingar uppstå.

Skulle jag må bra av att röra på mig mer? Och hur ska jag i så fall gå till väga? Hur ska jag tänka med kosten? Kommer det att fungera den här gången, när jag trots allt försökt det här så många gånger förut?

En del lever dessutom med någon form av begränsning pga en skada eller annan typ av återkommande smärta i kroppen.

Låt mig ta ett exempel. En person som långt tillbaka upplevt ett trauma av något slag, en händelse med inaktivitet till följd. Kanske överdrivet intag av mat/dryck, som tröst, vilket lett till viktuppgång. Själva traumat kan i sig också orsakat muskelspänningar som kroppen automatiskt drar på sig i ett stressat tillstånd. Om dessa kvarstår, kan personen uppleva smärta som även den kvarstår och blir långvarig. Att leva med smärta kräver energi, och personen orkar kanske inte ens sätta igång och röra på sig. Mera mat/dryck, mera tröst, ännu större viktuppgång, mer långvarig smärtsituatuion.

Detta var bara ett exempel, det finns massor av fler, helt annorlunda scenario. Och i ett sådant läge kan det vara värdefullt att få hjälp.

Du, eller om du tror att det gäller någon du känner, är mycket välkommen till mig och min praktik i Hammarby Sjöstad. Jag tar hänsyn till helheten, och det betyder att ett tillfälle med mig kan vara en blandning av träning/coachning/behandling – det du behöver för stunden helt enkelt.

I de lokaler jag bedriver min verksamhet, finns det även ett flertal andra skickliga kollegor, som kan komplettera med sin kompetens vid behov, t ex osteopati, yoga, RESTARTgrupper etc.

Vi kan även leda skräddarsydda förändringsprojekt ute på företag. Kontakta oss för mer information Info@kommunikologcenter.se

Vill du boka tid direkt med mig, så kan du antingen använda kontaktformuläret här på min sida, eller maila perita@motiverum.se eller ringa mig på tfn 0704-938 628

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.