Vårstädning

Vi går mot ljusare tider nu, och i och med det får vi ibland lust att rensa ut gammalt, såväl i garderober och förråd som i tanke och handling. 

Just när det gäller att skifta mentalt fokus, eller sätta tankarna i verket kan det finnas motstånd i form av att gamla rutiner ligger kvar i systemet. Ibland kan det vara värdefullt att ta hjälp av någon som guidar till den nya kursen. 

Jag jobbar med både rörelser och coachning i samtal, ute eller inne, vi hittar en form som passar just dig. Exempelvis kan det vara intressant att undersöka hur kopplingarna i det inre stabiliserande muskelskikter funkar, och därifrån utmana kroppen i rörelse och styrka. Att uppleva att du klarar något som du inte gjort tidigare, eller får nya kopplingar i musklerna, via nervsystemet, kan bli en stark metafor för vilken kapacitet till förändring som finns i dig. 

På torsdagar är jag på plats på Kommunikologcenter, Hammarby Fabriksväg 25, plan 8. Det finns fortfarande tider om du vill boka in dig på en skön vårstädning på insidan! 

Maila perita@motiverum.se för att boka tid

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.