På egna ben

De senaste åren har jag arbetat med såväl träning som redovisningsekonomi, och det kommer jag delvis fortsätta med.
Men jag ändrar min plattform.

Från och med idag är jag inte längre personlig tränare på Sats, vilket har utgjort en stor del av min yrkesverksamhet från 2009 tills idag. Det har varit härligt att vara en del av teamet på Sats Nacka Strand, det är en fantastisk stämning i de väggarna som fortfarande lever kvar sedan tidigare regi till och med. Och både många kollegor och medlemmar är kvar. Jag kommer dock fortsätta köra de klasser som ligger mig varmast om hjärtat – Cykel intervall 30och Shape på tisdagar 17:30/18:00, cykel HIT/shape 30 på Sats Slakthuset fredagar 6:45/7:15, och då klart – Sh’bam på lördag morgon kl 9:15. På så sätt får jag plocka ut russinen ur den kakan och få möjligheten att guida fler människor till glädje och välmående i gruppträningen även i fortsättningen.

Men på ett annat plan behövde jag göra en förändring. Jag har under de senaste åren lagt ner mycket tid och pengar på att öka min kompetens. Det arbetssätt jag har med mina klienter sträcker sig vidare och djupare än till enbart “träning”, i den klassiska formen. Jag börjar alltid med det mest basala – andningen. Ytterligare viktiga ingredienser för hälsa och välbefinnande som jag utgår ifrån är intentioner och värderingar, samt kommunikationen inom individen via t ex nervsystemet. En holistisk syn helt enkelt. För att få bättre kvalitet i det arbetet har jag bestämt mig för att verka i en mer flexibel miljö, där jag ibland kan helt stänga av musik, eller vara helt enskilt i ett rum med stängd dörr. Eller varför inte, en kombination av det där aktiviteten sedan förflyttas till intervaller i Hammarbybacken! Flexibelt helt enkelt!
Mitt val att lämna en anställning och helt bli min egen, möjliggör också att jag själv kan skapa mina produkter och tjänster efter klientens behov och önskemål. En del klienter kan jag även ta emot i området där jag bor, Jarlaberg i Nacka.

Nedan ser du bilder på de lokaler jag använder mig av i Sjöstaden, på Kommunikologcenter, Hammarby Fabriksväg 25, plan 8

Hos mig är du välkommen att röra både kropp och knopp! Läs mer om mina vanliga upplägg på tjänster på hemsidan, eller maila en förfrågan till:
Perita@motiverum.se

Hoppas vi ses där!
Ha en fortsatt härlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.