Right here – Right now

Nu är det dags. Jag har väntat tillräckligt länge nu.
I några års tid har jag bloggat på min egen sida, ibland om familjen, ibland om träning, ibland om inspiration i övrigt.
Sedan i våras gjorde jag ett medvetet avbrott, och har ägnat hela sommaren åt att verkligen leva här och nu. Med min familj. Med mig själv. Fundera kring vad jag vill lägga min energi på, och vilken nytta som den kan ha för andra människor. Vad jag vill leverera till den här världen.

Jag är helt fascinerad av människan som system. Mina tankar påverkar hur jag rör mig och min kropp. Och hur jag rör mig påverkar i sin tur mina tankar. På olika plan, i olika riktningar. Om jag inte får önskat resultat, så finns de flesta svar i mig själv. Jag är också helt övertygad om att många människor som har svårt att passa in i den kontext de befinner sig i, arbete, skola, familj – kan ha enorm nytta av att använda kroppen för att genom den få klarhet i tankarna. Får jag sedan klarhet i mina tankar, så kanske jag förstår vilka vidare förändringar jag ska genomföra, t ex i min kost, sömn, planering osv. DET vill jag ägna mig mer åt.

Ett av de sätten jag kommer att kommunicera mer på med er är genom videologg. Där kommer jag både att ta med er på en del av mina egna träningspass, men också inslag där jag ger tips som kanske du kan ha nytta av för att förbättra hälsan för just dig. Du får gärna höra av dig med frågor eller önskemål, så kanske något av de kommande inslagen handlar om just det du vill veta mer om!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.