Använd dina friskvårdscheckar här!

I satsningen att bli tillgänglig för fler, så har Motiverum anslutit sig till två av de största aktörerna av friskvårdscheckar. Ibland erbjuder företag sina anställda bidrag för friskvård, men styrt till en portal där de använder friskvårdscheckar. Med anledning av detta ökar vi nu möjligheten för Dig som kanske får ditt friskvårdsbidrag på det här sättet, att ta del av de tjänster Motiverum erbjuder.

Speciellt vill jag lyfta fram möjligheten till återhämtande långsamma rörelser, som sänker stressnivåerna i kroppen. Jag vill även påminna om möjligheten till skadeförebyggande rörlighetsträning och styrketräning, där du får hjälp med att förbättra hållningen i kroppen, och därmed skapa goda förutsättningar för att bli eller förbli smärtfri.
Utöver möjligheten att arbeta med bara rörelse, så arbetar vi ofta coachande i syfte att skapa varaktig förändring till en för individen bättre livsstil. Dessa förändringar kan så klart vara praktiska, i form av kost eller sömn, men de kan också handla om att du får hjälp med att undersöka dina egna värderingar och din huvudsakliga intention bakom det du önskar förändra. Min övertygelse är att det krävs mer än förändringar i praktiska rutiner och nya träningsprogram för att nå bestående resultat. Det behöver ske förändringar på mer fundamentala plan, så därför integreras det automatiskt i de tillfällen du bokar in dig. Vi skräddarsyr helt enkelt innehållet efter ditt behov.

Tider som du kan boka in dig på är för närvarande:
Måndagar 13:15-15:30
Torsdagar 10:00-17:30

När du bokar in dig hos oss kan du antingen betala via faktura eller kort via Izettle. Nu kan du även använda dina friskvårdscheckar, om ditt företag är anslutet till antingen Min Friskvård eller Actiway. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.