Motiverum startades år 2006, och ett av de första uppdragen var att vara ammanuens under en fristående kurs på GIH, Fysisk aktivitet på Recept, FAR. Ungefär samtidigt fick jag även möjligheten att vara med och driva träningsverksamheten och servicen på det familjeägda gymmet Granbacka Gym & Motion i Solna. Det var en otroligt lärorik tid, då jag även fick coacha gruppträningsinstruktörerna. Jag hade även ett entreprenaduppdrag som hälsovägledare under tre år på CocaCola AB.

Själva namnet, Motiverum, står för “rum för motivation”, vilket kan tolkas precis så som det passar dig. Jag erbjuder dig som kommer just detta, men jag önskar också guida till att du kan finna det på insidan av dig. Motivationen i sig leder sedan till den förändring du behöver.

Viktiga parametrar i verksamheten handlar om att förstå intentionen och ta ett metaperspektiv för dig som kund, oavsett om du kommer som privatperson eller företag. Utifrån det kan andra viktiga pusselbitar komma fram, vilket vi då arbetar vidare på mot den önskade förändringen.

Jag tar emot individer och företag i en fantastisk lokal på Hammarby Kaj 16 i Sjöstaden, Stockholm
Där finns plats för allt från rörelse till stillsam behandling eller upplyftande samtal. Ibland håller vi kurser och utbildningar där, just nu via både fysiskt deltagande och digitalt. Det är en härlig miljö att vistas i, lugn, trygg och inspirerande.

Exempel på arbetssätt jag använder:
– Guidning / Coachning i samtalsform, sittande eller t ex i promenad utomhus
– Aktiv rörelseträning inklusive andningsträning
– Passiv rörelsefacilitering eller långsamma rörelser, som en avstressande/återhämtande behandling
– Workshop för grupper eller företag
– Hel- eller halvdag med skräddarsytt upplägg med facilitering för grupp eller företag, ofta med inslag av rörelse
– De flesta aktiviteter jag erbjuder går utmärkt att genomföra via zoom eller liknande


Samtidigt har jag även ett stående uppdrag som redovisningskonsult hos MiLoMnA AB, där jag tar emot ett trettiotal kunders löpande bokföring. Detta arbete ger mig än väldigt bra inblick i vilka möjligheter och utmaningar som finns för olika företagsformer i olika branscher. Jag har regelbunden kontakt med ett flertal av dessa klienter, och eftersom stabil ekonomi är en viktig pusselbit till ett gott tillstånd, är även det en möjlighet att kunna hjälpa någon på ett högre plan än bara siffror i en resultatrapport.