Nytt rum – fler möjligheter!

Idag fixade jag i ordning i det rum som från och med nu är mitt eget på Kommunikologcenter i Sjöstaden. Hur häftigt är inte det?!

De flesta tider jag tar emot mina klienter, använder vi centrets rörelserum, där det finns stora ytor och träningsredskap om det behövs. Men ibland är det rummet upptaget. Och ibland vill jag även kunna ta emot en klient som kanske har behov av en behandling. Nu kan jag erbjuda det.

Det är just det som jag vill ska utgöra basen i min verksamhet – flexibilitet. När jag möter min klient första gången, går vi igenom mål i form av tillstånd, och checkar vad utgångsläget är. Och därefter kan jag få en grov planering eller struktur för hur jag jobbar med den individen. Men detaljerna avgörs av i vilket tillstånd som min klient befinner sig i när hon eller han kommer. Och där vill jag kunna vara så flexibel som det bara går. Ibland är det ett intensivt träningspass med inslag av tung styrka eller konditionsintervaller med till exempel boxning som gäller. Ibland ska vi fokusera på att hitta en funktionell andning och kopplingar av inre muskelskikt. Ytterligare andra gånger kanske samma person bara behöver återhämtning, och ta emot en behandling av långsamma rörelser eller massage.

Nu firar jag med ett erbjudande i mars månad.

25 min långsamma rörelser/massage – 350 kr (ord pris 500 kr)

50 min långsamma rörelser/massage – 650 kr (ord pris 850 kr)

Nytt är också att jag erbjuder tider vissa helger, då det har varit ett önskemål. Första datumet är nu på söndag 11 mars, tider finns från kl 10-16, välkommen att boka in dig!

För frågor och tidsbokning, maila perita@motiverum.se

Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.